Роскошная квартира на побережье

Роскошная квартира на побережье

Свети Влас, България

ПРОДАЖБА

€55,000

  • royal-bay-magna-estate-1
  • royal-bay-magna-estate-2
  • royal-bay-magna-estate-3
  • royal-bay-magna-estate-4
  • royal-bay-magna-estate-5
  • royal-bay-magna-estate-6
  • royal-bay-magna-estate-14

ИД на имот :

 М1012

Споделете това

Добавено към любими

Любим

Спални

1

Бани

1

Гараж

2

Площ

71,40 кв.м.

Описание

Мы представляем вашему вниманию полностью меблированные апартаменты класса люкс в закрытом комплексе на первой линии в Святом Власе. Квартира расположена на втором этаже и имеет частичный вид на море.
Комплекс впечатляет прекрасным сочетанием великолепной классической архитектуры, замечательного качества домов, высокого уровня комфорта, идеального жилья для незабываемых и беззаботных семейных каникул от моря. Комплекс предлагает следующие удобства: бесплатный Wi-Fi, роскошный SPA-центр, тренажерный зал, красивые сады, открытый бассейн, автостоянка, прокат автомобилей, обмен валюты.

Допълнителна информация

  • Такса подръжка: 550 евро

БЕЗ КОМИСИОННА ОТ КУПУВАЧА

ОГЛЕД НА ИМОТА: Можем да организираме оглед на имота в удобно за Вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и кажете кога бихте желали да направите оглед. РЕЗЕРВАЦИЯ НА ИМОТА: Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане. БЕЗПЛАТНО ЮРИДИЧЕСКО ОБСЛУЖВАНЕ: Ние ще Ви предоставим безплатни правни услуги от началото до края на процеса на покупко-продажбата на избраният от Вас имот, включително подготовка на всички необходими документи за сделката: Данъчна оценка , кадастрална карта, удостоверение за тежести, пълномощно в случай, че не сте в състояние да се явите лично в момента на нотариалното прехвърляне на имота , изготвяне на предварителен договор и окончателен нотариален акт.

Местоположение

Подобни имоти

Вашият коментар

BulgarianEnglishGreekRussianTurkish