Апартамент с одной спальней

Апартамент с одной спальней

Sunny Beach, Bulgaria

ПРОДАЖБА

€27,800

  • CAM01104
  • CAM01105
  • CAM01107
  • CAM01109
  • CAM01111
  • CAM01114

ИД на имот :

 LC-1B203

Споделете това

Добавено към любими

Любим

Спални

1

Бани

1

Гараж

2

Площ

69 кв.м.

Описание

Представляем Вашему вниманию апартамент с одной спальней, расположенный на втором этаже комплекса Еден / Eden, Солнечный берег. Апартамент полностью меблирован и готов к проживанию или сдаче в аренду. Окна апартамент и балкон выходят в сторону бассейна. Просторная терраса.

Комплекс Еден (Eden) чудесно расположен в северной части Солнечного берега, недалеко от самые новые пятизвездочные гостиницы и от широкого песчаного пляжа. Комплекс построен из естественных материалов, с красивой деревянной облицовкой. На территории комплекса- бассейн с детской отделении, кафе, панорамный лифт, охрана. Все коридоры покрыты гранитными плитами, а возле бассейна красивые деревянные лежаки.

Допълнителна информация

  • Годовая плата за обслуживание: 8 евро /кв.м.

БЕЗ КОМИСИОННА ОТ КУПУВАЧА

ОГЛЕД НА ИМОТА: Можем да организираме оглед на имота в удобно за Вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и кажете кога бихте желали да направите оглед. РЕЗЕРВАЦИЯ НА ИМОТА: Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане. БЕЗПЛАТНО ЮРИДИЧЕСКО ОБСЛУЖВАНЕ: Ние ще Ви предоставим безплатни правни услуги от началото до края на процеса на покупко-продажбата на избраният от Вас имот, включително подготовка на всички необходими документи за сделката: Данъчна оценка , кадастрална карта, удостоверение за тежести, пълномощно в случай, че не сте в състояние да се явите лично в момента на нотариалното прехвърляне на имота , изготвяне на предварителен договор и окончателен нотариален акт.

Местоположение

Подобни имоти

Вашият коментар

BulgarianEnglishGreekRussianTurkish