Хоум Стейджинг

Хоум Стейджинг

КАКВО Е ХОУМ-СТЕЙДЖИНГ?
Или как да продадем успешно имота си възможно най-бързо на най-добрата цена

SEAIMMO предлага на българския пазар за недвижими имоти услугата „Хоум Стейджинг“, позната добре в Западна Европа и Русия .

Хоум–стейджинг – наука за превръщане на непривлекателното жилище в приятен и красив имот, атрактивен за купувачите;
Хоум-стейджинг – Концептуален план как правилно да подготвим недвижим имот за продажба или даване под наем;
Хоум-стейджингът е важен инструмент на пазара, основно за собствениците на недвижими имоти, защото в сделките доминиращи са купувачите. А собсвениците често не успяват да защитят цената, която искат за собствеността си.
Избирайки услугата Хоум-стейджинг вие придавате по-висока стойност на имота си срещу минимална инвестиция.

КАКВО ВКЛЮЧВА ХОУМ СТЕЙДЖИНГЪТ?
Или как да продадем успешно имота си възможно най-бързо на най-добрата цена

Всички стъпки за успешната продажба на Вашия имот!
Идеята как да се представи най-добре имотът на потенциални купувачи и агенции за покупко-продажба на недвижимо имущество за много собственици е непонятна и често дори не са се замисляли за нея. Основната причина за това е липсата на разбиране на законите на пазара, на търговския подход в предлагането и на предимствата, които крие имота. За да се продаде даден апартамент или къща, купувачите трябва да харесат това, което им се представя. Нашата цел е точно такава – да представим жилището в най–добрата светлина, за да създаде нужното впечатление у купувача и желанието за покупка. Не случайно говорим за деперсонализация. В конкретния случай това се изразява в това, че е необходимо да се отстранят от стените лични рисунки и фотографии. В по-широк смисъл – това е необходимо, за да погледнете на собствеността все едно възнамерявате да я купите, за да живеете в нея. Тогава всичко идва на място и се поражда необходимост за промяна. Купувачът обикаля и гледа много имоти и той би сравнил вашия имот с другите. И това се отнася не само за апартаментите, но и за входа и общите части – те също са места, които може да се опитаме да променим към по-добро. Ако ли не, то тогава определете време за оглед, когато входа изглежда най-добре. При общо почистване на апартамента може да получите много по-висока продажна цена и такива примери има много. В най-добрия случай е добре да се направи козметичен ремонт.

BulgarianEnglishGreekRussianTurkish