За нас

За нас

                                                                                   За нас

В сферата на недвижимите имоти, винаги стои въпросът към кой да се обърнем към закупуване на имот или продажба на собствен – брокер или адвокат? Намирането на професионален брокер , в който да сте абсолютно сигурни по отношение на качеството на услугите, свързани с покупко – продажба на недвижими имоти е труден избор в днешно време. Особеността на нашата агенция се крие във факта, че в основата за нейното създаване е адвокат, с правна насоченост в областта на недвижимите имоти. Случаите, когато хората са станали жертва на нечестни, неграмотни и дори „черни“ брокери са многобройни. За да помогне при решаването на въпроси, свързани с недвижимите имоти, възникна идеята да се създаде агенция за недвижими имоти.

Асоциирана правна кантора „Lawimmo“ www.lawimmo.com  гарантира на нашите клиенти абсолютна безопасност и надеждност при провеждането на сделки с недвижими имоти. Извършването на сделката е с абсолютна прозрачност. Ние сме отговорни за правната чистота на сделката, за правилното изпълнение на всички необходими документи. Нашият екип се състои от енергични, високо квалифицирани и отговорни професионалисти – адвокати и икономисти, водещи в нашата работа са професионализъм и качество.                                                                                    

Защо ние?

Опит
Ние сме на пазара на недвижими имоти повече от 10 години. През това време завършихме стотици успешни сделки, а сред нашите клиенти са граждани на Русия, Испания, Латвия, Украйна, Молдова, България и Англия.
Нашата философия се основава на високи етични и професионални принципи, които всеки ден следваме в работата си с партньори и клиенти. Важно е да бъдем една крачка напред в качеството на услугите, като непрекъснато подобряваме натрупаните си познания и опит.
Ексклузивна база данни
Ние всекидневно допълваме нови и нови ексклузивни предложения за продажба на недвижими имоти. В процеса на внимателен подбор ние отделяме специално внимание на местоположението, инфраструктурата, индивидуалните архитектурни и интериорни решения, рентабилността на жилищни и търговски имоти. В момента имаме наистина уникални оферти, които ще задоволят вкуса на всеки клиент.

Индивидуален подход
Индивидуалният подход към клиента е нашето кредо. Ние внимателно изучаваме всички изисквания на клиента, опитвайки се да предвидим желанията и да предложим най-доброто, което имаме. Личен брокер придружава клиента на всички етапи от покупката, продажбата или отдаването под наем на недвижими имоти, представляващ вашите интереси на всеки етап от сделката.
За нас индивидуалният подход означава не само желанията на клиента за покупка на недвижимиимоти. Взимаме предвид личните качества, защото всички вкусове и предпочитания са отражение на многостранната и интересна личност на всеки клиент.
Персонализираният стил на работа е предимство и основен принцип на нашата компания. Сигурни сме, че клиентът трябва да получи не само услуга, но искрена помощ.

Безупречна репутация и доверие
Ние създаваме доверие и лоялност към компанията, не с думи, а с дела, изграждайки открити и прозрачни отношения с партньори и клиенти. Благодарение на корпоративната политика, качественото обслужване и професионалната етика успяхме да спечелим доверието и отличните препоръки. Когато клиентите отново се върнат при нас и ни препоръчат на своите приятели, за нас – това е най-добрият комплимент.

Безопасност на сделките
Гарантираме 100% сигурност на всички операции с недвижими имоти. Всички етапи се контролират от опитни адвокати и брокери, а условията на сделките са много ясни и подробни. Всички имоти в нашия каталог са проверени за правна чистота. Също така обръщаме особено внимание на зачитането на поверителността, защита на средствата и личните данни на инвеститорите.

Професионализъм
Нашият екип се състои от квалифицирани специалисти с висше образование и познания на чужди езици. Служителите на компанията не само имат богат опит в практическата работа, но също редовно усъвършенстват знанията си, посещават професионални обучения, изложби и семинари.

Партньорска мрежа
Нашата компания активно развива не само клиентската база, но и партньорската мрежа. Имаме сключени договори с водещите компании в България. Наши партньори са утвърдени строители и инвеститори, банки, юридически компании, агенции за недвижими имоти. Тясното и конфиденциално сътрудничество ни позволява да решаваме възможно най-бързо и ефективно всеки проблем, свързан с покупката, продажбата или отдаването под наем на жилищни или търговски недвижими имоти.

Високо ниво на обслужване
Какво отличава компаниите от подобен списък от услуги? Защо един клиент се свързва с една компания и не идва с друга? Всичко зависи от нивото на обслужване, сигурни сме! В края на краищата, всеки иска да получи не само услуга, но нещо повече – разбирането, че компанията е на Ваша страна, бързо и качествено решение на проблема, приятен събеседник в лицето на служител на компанията. Нашите специалисти винаги се стремят да направят повече, отколкото се изисква.

BulgarianEnglishGreekRussianTurkish